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Sweet New Year's Table

Meus queridos amigos, hoje estou muito feliz! Queria mostrar-vos algumas fotos que a fabulosa Amy Atlas publicou no seu blog e que enquadram o seu regresso em 2011, depois de umas merecidas férias.

Criei esta mesa a pensar no Natal mas, por imprevistos vários, só a consegui ter pronta mais próximo do Ano Novo. A ideia era conjugar a decoração a partir de 3 pratos vermelhos só que, infelizmente, uma daquelas belezas partiu-se (e, com ele, uma dorzinha de alma mas, ok, é só um prato!). Como me encantam as decorações e bolas de Natal, baseei-me nesse tema e nos rosas, dourados e vermelhos para fazer uma mesa de doces para o aniversário do meu marido, que o festeja em Dezembro. Acreditem que comemos aqueles bolos deliciosos todos!! O bolo maior é de amêndoa com ovos moles e vinho do Porto e os cupcakes são de leite condensado e de maçã com especiarias. Se ficaram com fome, já sabem onde os mandei fazer.. na Cupcake. Quis que uns dos cupcakes fossem réplicas das bolas de Natal antigas da minha colecção, e a reprodução foi mesmo fiel!

Espero que gostem. Para mim, esta é uma excelente maneira de começar o novo ano!! E não preciso de repetir que gosto de ouvir a vossa opinião, pois não?







Featured in Amy Atlas

Hi everyone! Today I'm super happy, as this little dessert table that I have styled has been featured in the fabulous Amy Atlas' blog!

I did this decoration thinking of Christmas, but a series of unpredicted events happened along the way, so I had to postpone the celebration to another date, closer to New Year's Eve. Anyway, my husband's birthday is in December, so this was a way of celebrating both the Holidays and his anniversary. I was a little sad because one of the beautiful red ruby cake-stands that I had in mind for this table (I was thinking of using 3 of them) broke but, hey, that's only a plate, so I made an effort to forget that incident and went along with the decoration. I used red, pink and golden, as those were the colors that I used for my Holidays decorations. Do you notice that four of the cupcakes as well as the ornaments on top of the cake are replica of the vintage ones that I collect? I don't want to make you hungry, but let me tell you: that the cake was delicious! Almond with egg custard and port wine - and the cupcakes were also super yummy as well - apple and spices and canned milk. You know where to find them if you want some: at Cupcake.

Well, I guess that's it for today - such a nice way to start a new year! I hope you enjoy this and I don't have to tell you again that I would love to hear your opinion!


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